...

Πέργκολες αλουμινίου που θα σας ενθουσιάσουν!

Καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο και ζούμε σε μια χώρα όπως η Ελλάδα,όπου ο ήλιος για εμάς και οι εξωτερικοί χώροι είναι βασική προϋπόθεση της καλής μας διάθεσης και της παρέας,είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες παραμονής μας στα μπαλκόνια και τις βεράντες των σπιτιών μας.

Υπάρχουν πολλά συστήματα σκίασης που μπορούν να μας δώσουν την δυνατότητα να χαλαρώσουμε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας!

Κάποια από αυτά είναι και οι πλέον διαδεδομένες πέργκολες αλουμινίου σε διάφορους τύπους έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας,ανάλογα με την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας αλλά και τις ανάγκες σας.

Οι πέργκολες είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε υπαίθριο χώρο.Πέρα από την αισθητική που προσδίδουν από μόνες τους και την απίστευτη λειτουργικότητά τους,διαθέτουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά όπως φωτισμό led ,πτυσσόμενο πανί blackout ή και περσίδες αλουμινίου,με πληθώρα πλεονεκτημάτων ως αναφορά την προστασία από βροχή και αέρα.

Προσαρμόζονται επίσης περιμετρικά συστήματα κάθετης σκίασης,έτσι ώστε να δημιουργήσετε έναν ακόμη πιο οχυρωμένο χώρο ενάντια στο κρύο,τον αέρα και την βροχή.

Φυσικά κάθε χώρος είναι ξεχωριστός με τις δικές του ιδιαιτερότητες και θα πρέπει να γίνει η σωστή μελέτη έτσι ώστε να τοποθετηθεί το κατάλληλο σύστημα για εσάς.Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε την καλύτερη και καταλληλότερη λύση σκίασης για τον χώρο σας!

Μπορείτε ακόμη να μας επισκεφτείτε στον χώρο μας Δημοσθένους 27-Καλλίθέα ή και να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2109521819 για οποιαδήποτε πληροφορία.