...
σύστημα σκίασης

Πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των υλικών ενός συστήματος σκίασης στην πάροδο του χρόνου;

Τι πρέπει να προσέξουμε όταν επιθυμούμε να αγοράσουμε ένα σύστημα σκίασης; Πόση σημασία πρέπει να δείχνουμε στην ποιότητα των υλικών;

Τόσο ο τρόπος κατασκευής όσο και τα υλικά μιας τέντας ή πέργκολας παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανθεκτικότητα που θα παρουσιάσουν κατά την πάροδο των χρόνων. Πόση προσοχή πρέπει να δίνουμε στην ποιότητα των υλικών ενός συστήματος σκίασης όταν κάνουμε την αγορά μας;

 

Η σημασία του σωστού τεντόπανου

Το τεντόπανο αποτελεί ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της κατασκευής και τοποθέτησης τέντας.  Θα πρέπει αφού κάνετε την επιλογή του συστήματος που επιθυμείτε, να επιλέξετε και το τεντόπανό της. Σίγουρα το χρώμα και το σχέδιο είναι σημαντικά, αφού η κατασκευή θα πρέπει να ταιριάξει με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του χώρου όπου θα τοποθετηθεί. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο αν το τεντόπανο είναι αδιάβροχο.

Η αδιαβροχοποίηση είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός τεντόπανου. Οι τέντες και οι πέργκολες, ως συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, εκθέτονται διαρκώς σε βροχές και υγρασία, κάτι που σε βάθος χρόνου μπορεί να επηρεάσει την αποδοτικότητα τους. Επίσης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως το τεντόπανο που θα επιλέξετε φέρει ειδική επεξεργασία ενάντια στους μύκητες και να έχει μεγάλη απορροφητικότητα.

Υπάρχουν διάφοροι κατασκευαστές τεντόπανων. Θα πρέπει να εξακριβώσετε πως η εταιρεία από την οποία θα κάνετε την αγορά σας, διαθέτει τεντόπανα από αξιόπιστους και επώνυμους κατασκευαστές. Η εταιρεία Μπραΐμης προσφέρει τα πιο αξιόπιστα τεντόπανα της αγοράς, τα οποία προέρχονται από επώνυμες εταιρείες και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και πιστοποιήσεις.

 

Από τι υλικό θα πρέπει να είναι κατασκευασμένες οι τεντοπέργκολες

Το αλουμίνιο αποτελεί ένα υλικό που εγγυάται την απόλυτη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες,αλλά πολύ σημαντικό είναι οι ενώσεις της να είναι ανοξείδωτες.  Οι πέργολες αλουμινίου είναι ειδικά μελετημένες για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες και προσφέρουν υψηλό βαθμό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και την ζέστη, όπως και αδιαβροχοποίηση.

 

Αυτοματισμοί και αξιοπιστία

Μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον χώρο της σκίασης είναι οι αυτοματισμοί. Είτε πρόκειται για αυτοματισμούς κίνησης, είτε φωτισμού, το σίγουρο είναι ότι αποτελούν μία πολύ σημαντική ευκολία στον χειρισμό της κατασκευής, αφού με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να την ανοίγουμε ή να την κλείνουμε. Η Somfy είναι η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία κατασκευής μοτέρ στον κόσμο και η εταιρεία Μπραΐμης συνεργάζεται μαζί της, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες επιλογές.

Σημαντικές επίσης είναι και οι επιλογές που υπάρχουν στα συστήματα φωτισμού LED Somfy στις τεντοπέργκολες, τα οποία μας επιτρέπουν να ρυθμίζουμε την ένταση του φωτισμού, να τον ενεργοποιούμε και να τον απενεργοποιούμε με ένα κουμπί, όπως και να ελέγχουμε τον φωτισμό εξ αποστάσεως, διατηρώντας το σπίτι μας φωτεινό ακόμη και όταν απουσιάζουμε.

Η επιλογή του σωστού συνεργάτη είναι το Α και το Ω όσον αφορά την εξασφάλιση της αποδοτικότητας του συστήματος με την πάροδο του χρόνου, καθώς ένας μη πιστοποιημένος κατασκευαστής δεν μπορεί να εγγυηθεί τη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!