...
exipnes-liseis-skiasis

“Έξυπνες” λύσεις σκίασης του χώρου μας!

Τα τελευταία χρόνια, τα συστήματα σκίασης προσαρμόζονται ολοένα και περισσότερο στις τεχνολογικές εξελίξεις. Ο παραδοσιακός χειροκίνητος χειρισμός δίνει σταδιακά τη θέση του σε εξελιγμένα ηλεκτρικά συστήματα, τα οποία προσαρμόζουν την σκίαση του χώρου στις ανάγκες μας. Η Somfy, η κορυφαία εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών συστημάτων και αυτοματισμών παγκοσμίως, πρωταγωνιστεί προσφέροντας ποικιλία από «έξυπνες» λύσεις σκίασης για κάθε χώρο και ανάγκη. Όμως, ποια χαρακτηριστικά κάνουν τις «έξυπνες» αυτές λύσεις να ξεχωρίζουν;

Ευκολία & Καινοτομία

Με τους αυτοματισμούς Somfy, ο χειρισμός των συστημάτων σκίασης γίνεται πιο απλός από ποτέ! Είτε ενσύρματα μέσω επιτοίχιου διακόπτη, είτε ασύρματα μέσω τηλεχειριστήριου, προσαρμόστε τη σκίαση του χώρου σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όλα αυτά… απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ρυθμίστε το ύψος της τέντας σας εύκολα και γρήγορα και απολαύστε τέλεια σκιά, 365 ημέρες το χρόνο.

Αυτονομία

Χάρη στην ασύρματη τεχνολογία io homecontrol, αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο της τέντας σας, ακόμα και τις ώρες που δεν βρίσκεστε στο σπίτι.

Τα μοτέρ Somfy, μέσω ενός ειδικού router και της ειδικής mobile εφαρμογής, σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τι συμβαίνει χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε.

Από την δουλειά, το δρόμο, ακόμα και από την άνεση του καναπέ σας, όλες η πληροφορίες για τη σκίαση του χώρου σας βρίσκονται στη διάθεσή σας!

Ασφάλεια

Προφυλάξτε την τέντα σας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα ανά πάσα στιγμή. Οι αισθητήρες ανέμου και βροχής, σας προειδοποιούν και μαζεύουν αυτόματα το σύστημά σας, όταν οι καιρικές συνθήκες απειλούν την ακεραιότητα της τέντας σας.

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Διαχειριστείτε την ηλιακή ενέργεια προς όφελος του χώρου σας! Με τα μοτέρ Somfy και τους αισθητήρες ήλιου, αξιοποιείτε την ηλιακή ενέργεια προς όφελος της κατοικίας σας. Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, εύκολα και γρήγορα.

Όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή, η τέντα σας παραμένει κατεβασμένη. Έτσι διατηρεί δροσερό το χώρο σας, επιτρέποντας σας να τον αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Αντίθετα, το απόγευμα που πέφτει ο ήλιος, η τέντα σας μπορεί να κλείνει αυτόματα μειώνοντας την απώλεια ζέστης από το εσωτερικό του χώρου σας.

Αντοχή & Αξιοπιστία

Κατασκευασμένα στη Γαλλία, τα προϊόντα της εταιρείας Somfy σχεδιάζονται και υποβάλλονται διαρκώς σε ελέγχους και δοκιμές. Σκοπός η διασφάλιση της άρτιας και απροβλημάτιστης λειτουργίας τους. Έμπρακτη απόδειξη της αξιοπιστίας των μοτέρ Somfy, η γραπτή 5ετής εγγύηση που παρέχεται σε κάθε αγορά.

Η εταιρεία Μπραΐμης με πολυετή εμπειρία στον χώρο της σκίασης, εμπιστεύεται απόλυτα τους αυτοματισμούς Somfy για την αξιόπιστη λειτουργία και ποιότητά τους.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την αλλαγή του συστήματος σας σε ηλεκτρικό; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!