...
τεντόπανα dickson

Τέντες Μπραΐμης: Γιατί να επιλέξετε τεντόπανα Dickson;

Μία καλή τέντα χρειάζεται και το κατάλληλο τεντόπανο. Ποια είναι τα καλύτερα και για ποιο λόγο να επιλέξετε τεντόπανα Dickson για την τέντα σας;

Η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου δεν είναι απλή υπόθεση. Πέρα από την αισθητική πλευρά της επιλογής, δηλαδή με βάση του χρώματος και του σχεδίου που ταιριάζει στον χώρο σας, υπάρχει και η πρακτική. Ένα τεντόπανο για να αποτελέσει επιτυχημένη επιλογή θα πρέπει να πληρεί κάποια βασικά κριτήρια, όπως η αντοχή στον ήλιο, το να είναι ανθεκτικό στην πάροδο του χρόνου αλλά και αδιάβροχο.

Η εταιρεία Μπραΐμης με πολυετή πείρα σε όλα τα είδη σκίασης, συνεργάζεται -μεταξύ άλλων- και με μία από τις καλύτερες εταιρείες τεντόπανων, την Dickson. Η Dickson διαθέτει βραβευμένα και ποιοτικά τεντόπανα με 100% ακρυλική ίνα και ειδική προστασία για νερό και σκόνη.

Ποια είναι όμως αναλυτικά τα πλεονεκτήματά τους και για ποιους λόγους να τα επιλέξετε;

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των τεντόπανων Dickson;

Η εταιρεία Μπραΐμης θέλει να προσφέρει τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται πάντα τα καλύτερα προϊόντα, γι’ αυτό το λόγο δε θα μπορούσε στην κατηγορία των τεντόπανων να προσφέρει κάτι λιγότερο από το ιδανικό. Τα τεντόπανα Dickson αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή στον κόσμο για τεντόπανα εξωτερικού χώρου. Τα χρώματά τους διαρκούν στο χρόνο και δε ξεθωριάζουν και παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στις ακτίνες UV και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Πέρα όμως από την μεγάλη αντοχή και την πλούσια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, η Dickson καινοτομεί και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία μας αντιλαμβάνεται και ενστερνίζεται τις οικολογικές αντιλήψεις του σύγχρονου καταναλωτή, γι’ αυτό και προβαίνουμε πάντα σε επιλογές συνεργατών με τις ίδιες ευαισθησίες και αντιλήψεις.

Τα υφάσματα Dickson μειώνουν την αντανάκλαση και τη θερμότητα έως και 95% για την εξάλειψη του φαινομένου του θερμοκηπίου, ενώ παράλληλα παράγονται με διαδικασίες απαλλαγμένες από επικίνδυνες ουσίες και δεν αποτελούν απειλή για την υγεία, το δέρμα ή το περιβάλλον.

 

Τεντόπανα Dickson ριγέ ή μονόχρωμα;

Τα τεντόπανα Dickson έχουν μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, με τα ριγέ να έχουν την τιμητική τους. Αναδείξτε τον χώρο και το προσωπικό σας γούστο, δίνοντας παράλληλα μια αίσθηση πολυτέλειας μέσω της σωστής επιλογής υφάσματος για την τέντα σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και ξεχωριστούς συνδυασμούς χρωμάτων: από γρι και μπεζ-καφέ, μέχρι τα πιο έντονα κόκκινο-ροζ, κίτρινο-πορτοκαλί, γαλάζιο και πράσινο.

 

Για ποιες τέντες είναι κατάλληλα τα τεντόπανα Dickson;

Τόσο τα τεντόπανα Dickson, όσο και τα τεντόπανα των υπολοίπων κατασκευαστών με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία Μπραΐμης, ταιριάζουν σε όλα τα είδη τέντας. Είτε λοιπόν έχετε τέντες με αντηρίδες ή βραχίονες, τέντα κασετίνα ή κάθετη, τέντα σε μπάρα ή καποτίνα τα τεντόπανα Dickson είναι κατάλληλα για εσάς.

 

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!